Со читање до лидерство 2017


На 07.10.2017 нашето училиште беше домаќин на обуката СО ЧИТАЊЕ ДО ЛИДЕРСТВО на УСАИД со обучувачи од Бирото за развој на образованието предводени од менторот на заедницата за учење во ООУ Крсте Мисирков, Соња Палчева Ќосева.

На семинарот присуствуваа Заедниците за учење од ООУ Крсте Мисирков и ООУ Рајко Жинзифов.